Nimic nu se pierde, totul se transforma
Nimic nu se pierde, totul se transforma

GOLDMARK SRL

goldmark

SC GOLDMARK SRL a fost înființată în anul 1992 cu un singur proprietar. De la început a fost orientată spre cercetare  aplicată în domeniul protecției mediului. Principala preocupare de la înființare a fost proiectarea de utilaje pentru recuperarea deșeurilor de lemn, la început cu predilecție a rumegușului rezultat de la gatere. Primele utilaje au fost realizate în 1992, după documentație realizată în cadrul biroului de proiectare al firmei. Acestea au fost 2 tipuri  de mașini de brichetat hidraulice.

Ponderea rumegușului existent la acea dată era rumegușul umed, fapt ce a dus la necesitatea dezvoltării de utilaje și tehnologii de uscare a rumegușului umed. Au fost proiectate și încercate primele uscătoare. După realizarea primelor sisteme de mașini de brichetare și uscare a apărut necesitatea completării cu diverse utilaje auxiliare necesare automatizării complete a activității. Astfel au fost proiectate centrale termice adecvate tehnologiei dezvoltate,transportoare, ventilatoare și tocătoare de resturi.

In acest mod a fost completată toată familia de utilaje necesare recuperării integrale a resturilor vegetale.  Ulterior cercetarea s-a extins și în zona agricolă pentru recuperarea tuturor deșeurilor vegetale. Lărgind baza de clienți a apărut necesitatea recuperării a deșeurilor metalice și astfel au fost proiectate primele mașini de brichetat șpanul și pulberile metalice.

După proiectarea utilajelor pentru recuperarea deșeurilor vegetale și metalice, atenția s-a îndreptat către deșeurile menajere și apoi cele textile.  Astfel au fost puse la punct utilaje pentru recuperarea deșeurilor menajere (sortare,tocare,uscare,brichetare și piroliză) și apoi cele textile (balotare,tocare și brichetare). Nici deșeurile din hârtie, masă plastică sau praf de cărbune nu fost neglijate. În continuare sunt redate imagini a unor produse create și realizate de către SC  GOLDMARK SRL

Contact

  • Telefon: 0368 730 073; 0744 306 733
  • E-mail:  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
infomediu incdecoind iprochim-sa s qcoaqua consortiuvilcelele eres eurosun geoconsulting biothenol incdmtm
dbioro inma biocombustibili camera-de-comert cciacl upb urban rostef

AGEUR PETRUS

goldmark
technoinstrument