Nimic nu se pierde, totul se transforma
Nimic nu se pierde, totul se transforma

Infomediu Europa & Partners SRL

infomediuInfomediu Europa & Partners SRL este un IMM care are drept principală activitate publicarea revistei lunare de mediu şi ecologie Infomediu Europa. Revista este realizată în colaborare cu instituții publice de specialitate precum Agenția Națională pentru Protecția Mediului și Garda Națională de Mediu. Printre principalele obiective urmărite se numără: exprimarea și susținerea pozițiilor agenţilor economici şi autorităţilor locale şi centrale în problemele de mediu, asigurarea unei platforme de comunicare între reprezentanţii autorităţilor administraţiei publice centrale, locale şi agenţii economici, informarea cu privire la noutăţile şi proiectele legislative din domeniul protecţiei mediului, precum şi oportunităţile de accesare a fondurilor structurale europene şi guvernamentale. Pentru îndeplinirea dezideratului de a responsabiliza şi de a-i informa pe toţi cei implicaţi în protecţia mediului, se promovează în paginile revistei puncte de vedere ale autorităţilor din domeniul mediului (agenţii locale pentru protecţia mediului, comisariate ale Gărzii de Mediu), ale ONGurilor care activează în România sau pe plan internaţional (Bellona Europa) şi ale personalităţilor academice şi specialiştilor pe probleme de protecţia mediului (Project Syndicate). În revista Infomediu Europa se găsesc următoarele rubrici: Editoriale; Cover story; Interviuri; Focus; Evenimente externe; Legislaţie; Evenimente interne; Eco proiect; Educaţie Ecologică; Biodiversitate; Energie; Informaţii interne; Informaţii externe; Ştiri; Apă; Aer; Sol; Subsol; Bursă de Mediu; Info Mediu ONG; Speaker”s corner. Această activitate a demarat în iunie 2007 sporind constant numărul de pagini ca urmare a interesului crescut venit din partea cititorilor. Mai mult, în luna aprilie 2010, revista Infomediu Europa a devenit cea de-a 18-a publicaţie membrǎ a European Environmental Press (EEP). Este singura revistǎ de mediu şi ecologie din România care a devenit membrǎ a unei reţele europene de presǎ de mediu. Ca urmare a acestui fapt, din luna mai 2013, alături de revista Infomediu Europa, se publică și suplimentul în engleză, Ecopedia.
Alte activități ale firmei sunt:

  • Participare la cele mai importante evenimente internaţionale de mediu, de unde se culeg informaţii despre situaţia diferitelor sectoare industriale ce se ocupă de colectarea, reciclarea, tratarea şi repunerea în funcţiune a deşeurilor de diferite tipuri, despre cele mai dezbătute subiecte de mediu la nivel european şi despre cele mai bune oportunităţi de investiţii în domeniul tehnologiilor de mediu;
  • Discuții cu personalităţi naţionale şi internaţionale despre implicarea lor în protecţia mediului;
  • Organizarea de conferinţe pe probleme de mediu şi campanii de responsabilizare cu concursul şi implicarea agenţilor economici şi instituţiilor administraţiei centrale şi locale, cu participare naţională şi internaţională.
  • Sunt iniţiatorii primei gale româneşti de mediu, organizată de şase ani în luna decembrie

Contact

  • Telefon: 021 891 95 98 / 0725 628 600
  • Fax: 0244 520 680
  • E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
infomediu incdecoind iprochim-sa s qcoaqua consortiuvilcelele eres eurosun geoconsulting biothenol incdmtm
dbioro inma biocombustibili camera-de-comert cciacl upb urban rostef

AGEUR PETRUS

goldmark
technoinstrument